Ispis

Botanical slimming

Napokon su stigle i na Hrvatsko tržište, bila je prva riječ većine korisnika s kojima smo razgovarali. Botanical slimming su već dvije godine među 3 najprodavanija proizvoda za reguliranje tjelesne težine.

U razgovoru sa uvoznikom za Hrvatsko tržište zamolili smo kratki komentar o djelovanju gel kapsula Botanical slimming, a jedini odgovor je bio da sve potencijalne klijente uputimo da pročitaju iskustva osoba koje su taj proizvod koristili te se na taj naćin uvjere u njihovu djelotvornost.

Distributrer za tržište RH : Oktal pharma d.o.o.

 Radi se o dodatku prehrani na biljnoj bazi, pakiranja od 36 komada, gel kapsule pakirane u tri blister pakiranja od po 12 komada svaki. Konzumira se 1 gel kapsula dnevno, te je pakiranje namijenjeno za 36 dana.

 

Napravljena studija na uzorku od 200 žena u Hrvatskoj pokazuje veliku učinkovitost od 90%. Gubitak cca. 8 cm na području struka, bokova, ruku, te od -5 kg po pakiranju.

 Proizvod je klinički ispitan, zdravstveno ispravan, ne sadrži sibutramin, potpuno je biljnog podrijetla, te je odobren od strane Ministarstva Zdravlja RH.

Testna podjela/prodaja istih polučila je veliki uspjeh među ženama ali i muškarcima.